***

Анна Щидловская
Для кого я пишу свої вірші’?
А відповіді певної не буде…
Для чого ця оголеність душі,
з якою я з`являюся на люди?
Не знаю. Я б воліла застібнуть
всі ґудзики, сховатись від загалу.
Коли словами душу розіпнуть,
згадаю, що даремно намагалась
навчитися мовчанню. Не змогла.
Шукала фраз вигадливих, лукавих.
Зібрала тільки крихти зі стола,
що є моїми власними думками.