Багате кохання

Сергей Красильник
Менi дають пораду - Не чекай.
А я така з дитинства неслухнянна,
Зове до себе в лiтку теплий гай,
I я вiд свiжого повiтря п'яна.

   Знайди мене, коханий, у лiсах,
   I у жнивах шукай мене - кохану,
   У небi, на лелечиних крилах,
   У Всесвiтi, єдину, незрiвнянну.

У мрiях я шукаю майбуття,
Почую голос твiй кохання повен,
Очей промiння, радiсть почуття,
Ти  в морi серед хвиль надiйний човен.

   Знайди мене, коханий, у лiсах,
   I у жнивах шукай мене - кохану,
   У небi, на лелечиних крилах,
   У Всесвiтi, єдину, незрiвнянну.

Мене питають сестри - А любов?
А я не горда зовсiм, Але марно,
Як згадую, коли скiпала кров,
I як менi з тобою було гарно

   Знайди мене, коханий, у лiсах,
   I у жнивах шукай мене - кохану,
   У небi, на лелечиних крилах,
   У Всесвiтi, єдину, незрiвнянну.