Дiвочi сни

Татьяна Кондарева
Твої слова полонять
Майже космос!
Вони, як шепіт теплих трав
І  стрекіт цвіркуна
Не хочеться вставати, сонце!
Блаженні небеса!

В обіймах ніжності твоєї
Зітхати б до зорі!
О, сни дівочі
Навіщо нам вони?
Томління подих..
Твої творіння, бажані мені!