Я маю в серцi те, що не вмираe

Валентина Петроченкова
В.Петроченкова с друзьями из коллектива Науки позитивного мышления.
На фото , слева-направо: Лидия Алисова, Валентина Петроченкова,
Елена Микушева и Мария Москалец. Киев, 2007 год.


Я  МАЮ  В  СЕРЦІ  ТЕ,  ЩО  НЕ  ВМИРАЄ
(До слів Мавки з «Лісової пісні»  Лесі Українки)

Я маю в серці те, що не вмирає.
Я вірю: дар цей кожен знає.
Радій тому, що інший має, -
І ти в собі відчуєш те, що не вмирає.