Гра уяви

Киса20
Давай пограємо у гру?
Заплющемо очі та ввімкнем уяву.
Але є важливе у грі табу -
Розповіси мені про ту чорняву...

Про ту, що затьмарила твоє серце,
Про ту, що заповнила твої думи...
Яка побачила тебе в люстерце,
Та запам'ятала твої парфуми.

Ну як тобі гра? Довподоби?
А наміри маєш рішучі?
Нумо, продовжимо спроби
Згадати ті чари могучі.

Напевно, вона тебе звабила,
Можливо,зачарувала...
А пам'ятаєш, як я тобі радила -
Не брати те, що вона дарувала?

Ти ж знаєш... Її подарунки
Для тебе залишуться згадкою...
І навіть оті поцілунки -
Рожевою тою помадкою.

Ну все, любий, пограли і досить...
І саме час забувати чорняву.
Але, якщо хто-небудь спросить..
Прошу, котику, не вмикай уяву.