обiйми мене

Алексей Иванович Цуркан
обійми мене,
обійми.
я не я без
твоїх обіймів
крізь провулки,
крізь стусани
зайвих слів
та обставин
дивних.

обійми мене,
крізь роки
я прийшов, щоб
з тобою бути,
в тихий дотик твоєї
руки
хочу всього себе
загорнути.

обійми мене,
зойк хвилин,
що вмирають
в мені без тебе,
вимагають
з тобою іти
до найближчого
в мiстi, неба.