Мдк

Рассказов Андрей
Якщо тобі за п'ятдесят,
Ти знаний є творець,
Напишеш "Троє поросят" -
Усi кричать: "Капець!"

Накинеш оком з висоти -
Який крутий чувак...
I зовсiм iнше, якщо ти
В цей вiк - старий мудак.

Таке буває, ну, мудак,
Пiявка та пияк.
I деградації ознак
Вже не сховать нiяк...

липень 2016