Привiтання

Богдана Рудченко
Щоб у домі було свято,
подаруночків багато,
щоб була здорова мати,
ну а ти була завзята.
Так багато побажати
хочу вам, і написати,
щоб всміхались завжди в хаті
і в душі були багаті.
Тож зі святом вас вітати
і листівку дарувати
дали честь мені. Дівчата,
вам не можна сумувати!
В вас такі красиві личка -
просто лісові лисички.
Най же в року цім новому
Буде затишно удома.
З усіма святами зразу 
хочу побажати фразу.
Тож і з Святим Миколаєм
Теж ми Сонечку вітаєм!