Бер зка

Злата Златовласка
Берізка тихо шелестить
Осіннім шепітом листа
І ніжно вітками п'янить ,
Купаючись у променях тепла.

Вдивляючись у просінь сяйва, тишу-                Задумано розлилася блакить,
Рожевим сяйвом закуріла ,
А пісня вдаль і вдаль летить.

Чим раз , вона все оживає ,
Крилатим подихом звучить ,
Гаї , діброви огортає...
Й берізка тихо шелестить.
               
                Злата 2004 р.