Я - шторм

Маха Иванова
He wanted rain.
But I was a storm.
... A flood of sadness,
a hurricane of anger,
an earthquake of desire.
And on any given day,
there was never a forecast.
And that’s what made me
too much for him.
And I will probably be
too much, for you too.
            cwpoet
**********
Он хотел дождя,
но я была штормом.
...Поток грусти,
...ураган гнева,
землетрясение желаний.
И нет прогноза на следующий день.
Это было слишком много для него.
И, возможно, это будет
слишком много для тебя.