МИР

Юлия Квитко2
Твій мир...Що є прекраснішим в житті,
Коли він душу тихо наповняє?
І не важливо, що в земній путі
Мене в майбутньому колись чекає.

Господь-Творець, Твій мир - це найдорожче,
Що маю я сьогодні, знаєш Сам.
Та знаю точно, що Ти також хочеш,
Щоби християнин мир з братом мав.

Ти просиш, щоб ,якщо в житті можливо,
Мир мати зі всіма, хто поруч є.
Я знаю,Твоє Слово справедливе,
І недарма завдання те Твоє!

Даруй же мені мудрості щоденно,
Щоб жити мирно з кожним, хто в житті
Проходить просто поруч біля мене,
Я хочу їх любити, так як Ти!

І знов наповнить серце тихим миром
Твоя писутність.Дякую, Отець!
Я знову своїх ближніх полюбила
І втіхою я стану для сердець!