Господа благала

Белякова Светлана Николаевна
Господа благала і благаю захищати
на порозі прикрих подій.
Як я йому довіряю,
це знає тільки Він.
Вдячна Йому за кожну
хвилину життя,
за те, що залишилися жива.
За кожну мить сьогодні, вчора
та майбуття.
Минає ніч, приходить день,
світає, де зло було,
добро його покриває.
Де слабкість,
там душевна сила прибуває.
"Цінник" на кожному свій,
думаєш , безкоштовне щось,
а як потерти,
то так заблищить, що очі затмить.
Помилитися так легко,
та й різницю не збагнеш,
поки сам не загубиш.
Муки душевні полонять гірко,
піднятися б встигнути стрімко.
Та я не віддам, що для мене найдорожче,
рідне, своє, тільки моє,
для серця жадане.


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg