Будьте добрiшими

Клавдия Дмитрив
Всі будьте добрішими й світ стане кращим,
Лиш правді у вічі дивіться щораз.
Моліться за те, щоб не став світ пропащим,
Й не чули ніколи образливих фраз.

Всі будьте добрішими й світ таким буде,
Та й будьте коректними й правду кажіть.
Живіть лиш по правді, всі добрії люди,
Й повагу до інших завжди бережіть!

Всі будьте добрішими й світ наш розквітне,
Розквітне добром і ненависть втече.
Бажання до кращого - в всіх заповітне,
І серце за правду нехай не пече.

То ж будьте добрішими й чуйними будьте,
Старайтесь творити усюди добро.
Бажання ПРО КРАЩЕ ніяк не забудьте,
Й хай Ангел візьме всіх під своє крило.

08.02.2018 р.