Ну, що це трапилось з зiрками

Наталья Бидненко
 
Ну, що це трапилось з зірками –
Такі великі і сумні?
І сніг рипучий під ногами,
І візерунки у вікні.

Та це ж зима прощальним балом
На рік нам згадку залиша.
І знов річки позамерзали,
Та не схолонула душа.

Гарячим пульсом в ній нуртує
Передчуття щасливих снів.
Лютує лютий… Хай лютує,
Та скоро скориться весні!