Чекай...

Инна Макогон
Чекай...зупенись...постій...
Не треба рахувати хвилини.
Бо кожен момент, він тільки твій,
Відчуй його до кожно; краплини.
Постій кажу, ну зупенись!
Дивись, у небі зірка таэ.
То э її остання мить.
Це раз в життя так буваэ.
Відчуй диханням майбутнэ.
Не Гай даремно хвилини.
Бери від сьогодні все, шо э...
До кожної краплини.
08.02.2018