1893 вертикальное пианино

Нина Ландышева
1893 Vertical grand piano
1893 вертикальное пианино
·

Valerie Brys Kilpatrick
Valerie Brys Kilpatrick Quite an impressive, space-friendly conversation piece...wonder how the sound was affected.

Kathy Carris-Ferguson
Kathy Carris-Ferguson Wow ! Never saw a picture like this. The carving is magnificent !

Jeanne Beutel
Jeanne Beutel I've NEVER seen a vertical grand....incredible!

Josh W Huddleston
Josh W Huddleston Awesome.

Sue Fenster
Sue Fenster Omagosh!

Vijayakumar Thayyil
Vijayakumar Thayyil Tremendous


На белом рояле
стояли цветы.
Я ли... не я ли, –
шептала мне ты.

... Звёзды остыли,
погасло вино.
Ты ли, не ты ли –
теперь всё равно.

Владимир Мальчевский http://www.stihi.ru/2009/03/16/2189

а вертикально пианино застыло.
 мило, сказала Нина...