У переходi скрипка плаче...

Тамара Базилевская
У переході скрипка плаче,
Старий дідусь натхненно грає,
І лине музика… неначе
Дівчина лагідно співає.
Остання  нота. І сльозинка
У дідуся на  щОку  впала,
Коли старенька й бідна жінка
Монетку у футляр поклала…