А я так хочу...

Руслан Церковный
А я так хочу…
Тебе охоче…
Туди, де ночі
У ліхтарях.

І серце хоче
Моє співоче,
Ховати ночі
У почуттях.

А може, може…
Кохання схоже
На диво Боже?
Що для людей.

І я не можу!
Ніхто не може,
Ту волю Божу,
Прибрать з грудей.

Тому, ти – квітка,
В степах улітку.
В мені нерідко
Ти зацвітеш.

Моя лелітко!
Чарівна квітко!
Доволі рідко
Таку знайдеш.

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2018