Inclina hydriam vetus, quassus...

Светлана Самедова
                Я
                Словно
                Старый
                Треснувший
                Кувшин
                На
                Чердаке
                С
                Такой же
                Пыльною
                Душевной
                Пустотой
                Нас
                На руках
                Уже
                Никто
                Не
                Понесёт
                К реке
                И
                Не
                Напоит
                Ни
                Любовью
                Ни
                Водой
                .....
          Старый,треснувший кувшин...