Мама

Алла Мисяк
Мама… скільки добра в цьому слові,
Лагідні руки , частка любові.
Мама, це щирість безцінна , душевна,
Божая милість повік не від'ємна.
Мама , це погляд , що радість несе,
Це щастя – безкрає, дивне таке.
Мама , це просто жінка вродлива,
Люба , тендітна і не зрадлива.
Мами , це ніжність , приклад в усьому,
Вони берегині рідного дому.
Всі особливо чарівні завжди,
Дитяті спокійно , коли поруч ви.
Єдині, рідненькі наші матусі,
Дозвольте за все вам низенько вклонюся.
Ви найдорожчі за всі скарби світу,
Зі святом , вас любі , многії літа.