Незабаром весна

Тамара Базилевская
Ще зима, та  сонце гріє,
І поволі сніг зникає.
Вже весняний вітер віє,
І крапель не замовкає.
Перший пролісок на схилі
І струмочки крізь замети -
Це душі і серцю милі
Весни  юної прикмети.