Heu facem fragili...

Светлана Самедова
                Для
                Женщины
                Стыдливость
                Как
                Приданное
                С
                Рожденья
                Усердия
                Не
                Надобно
                Чтоб
                В
                Краску
                Нас
                Вогнать
                Но
                Ах
                Как
                Грань
                Хрупка
                Промеж
                Бесстыдством
                И
                Стеснением
                Коль
                Женщина
                Стесняется
                Мужчине
                Отказать
                ..........
            Увы,хрупка грань...