Дотик

Анеля Венечкина
І все на потім... справи і проблеми...
Один лиш дотик - все кудись злетить...
До тіл і душ. Розмови на всі теми
Забудуться навіки у ту мить.

Один лиш дотик сильно-ніжної руки.
Без слів. Без обіцянок. Без побачень.
Один той дотик - і змішаються думки...
Один лиш дотик, що не бачив зраджень.

Той дотик... то як цілий світ,
Твій дотик до мого мовчання.
Палам'яніє соромливий цвіт
На блідій шкірі від того бажання.

Один лиш дотик змінює усе:
Теперішнє, минуле і майбутнє.
Нехай життя по течії несе,
Доки триває мить та незабутня...


11.02.2018