Мое життя, як фарби кольоровi

Тетяна Лыстоноша-Парамонова
Моє життя,
Як фарби кольорові..
Сьогодні всі зелені,
Завтра жовті знову..

А потім всі
Веселкою блищать,
Усьому світу обіцають
Щастя показать.

Усі ті фарби
Я сама зварила
І магазин свій
В мріях запустила..

Малюю мрії
Я словами..
Мій юмор, лірика-
То слова гамми..