Адхадзiла, адбрадзiла

Анатолий Щученко
Адхадзiла, адбрадзіла
Самаробнае віно.
Ты мяне даўно прасіла,
Каб не стукаўся ў акно.


Але як тут утрымацца,
Вы ж удзвюх, а я адзін.
Вып’ем, мілая, па чарцы,
Ды хоць побач пасядзім!


Анатоль Шчучэнка  1989г.