Акацii квiтучi

Марат Школьник
Акації квітучі...
Хрущі гудуть, гудуть.
Літа спадають з кручі.
Зі мною завжди будь!

Роки шестидесяті -
Століття, що пішло.
Ми молоді, завзяті.
Кохання нас знайшло.

Літа кудись зникали -
Не було вороття.
Нам спогади лишали
Про світлі почуття.

Зустрілися дві долі -
Дві долі розійшлись.
У просторовім полі
Ці спогади знайшлись.

2012 р.