Соски не упускаю...

Белая Роза-Таня Маслий
Написати я не зможу,
Бо не вмію ще писати!
Зате маю добрі руки,
Гарні марші вигравати...
Говорити теж не зможу,
Соски з рота не впускаю!
І не смійте ображати,
Бо і рочка ще не маю!!!

Реклама страницы("Мобильные миниатюры")