Дiвчина з блакитними очима

Марат Школьник
Дівчина з блакитними очима
Перехожим квіти дарувала.
Час на мить ходу свою затримав, -
Це ж сама Весна його вітала.

Йшла вона долинами, лісами,
В росах біле личенько вмивала,
Сяяло все небо під зірками,
І всю Землю радість обіймала!