О, Жiнко!

Марат Школьник
О, Жінко, всьому людству рідна мати,
Ти поколінням всім даєш життя.
Низький уклін тобі і так тримати, -
Ти світ ведеш у світле майбуття.

Жінки найкращі в світі в Україні -
Красуні, наймиліші тільки в нас!
Усміхнені, гостинні господині, -
Чи мріяв про таких Олімп, Парнас.

Йдуть епатажні, йдуть дочки гламуру -
Стрункі, повненькі, на усі смаки.
Їх погляди - це витівки Амура,
Знаходять завжди вас, чоловіки.

Чорняві і білявки дивовижні…
Яка гармонія і свято для очей!
І спогади про них ласкаві ніжні
Бентежать в мареві замріяних ночей.

А іноземцям зовсім не збагнути:
Ніде такого в світі не бува, -
Красунь мільйони, чи так може бути,
В одній країні, дійсно це дива.

О, Жінко, всьому людству рідна мати,
Ти поколінням всім даєш життя!
Низький уклін тобі, і так тримати!
Ти світ ведеш у світле майбуття.