Славяне дети Богов!

Владимир Павленко
       Славяне наши дети Предков.
       Славяне свято чтут БОГОВ.
       Славяне восхваляют Предков.
       Славяне РОДственник БОГОВ.

       Славяне рождены от БОГА.
       Славяне предок от БОГОВ.
       Славяне по крови сын БОГА.
       Славяне потомок от БОГОВ.

       Любовь красива Мать Природа.
       Любовь верна всегда чиста.
       Любовь Славяне ни побидима.
       Любовь БОЖЕственно честна.