Леди ин Ред

Максим Батманов 11
Крис де Бург
Леди ин ред.
Мелодия чувств.
Потанцуем?
Поверь...
Эта мелодия
Может увлечь
До фанатизма,
Позволит прилечь...
Позволит обняться...
Позволит и ....
Не оторваться,
Приятен процесс!!!(СВ(к))