краще казка..

Леман
.."закохатися в душу..не торкаючись тіла.."
..закохатись в намріяну казку життя..
..і наосліп іти..
               ..та яке кому діло..
..що у казки не буде свого майбуття..

..краще казка..
             ..ніж те..що буває в житті..
..краще просто іти навздогін своїм мріям..
..краще віра в надію..ніж без долі буття..
..\ну чому я наївно в казки свої вірю??\..

..може я і не ліпший у світі казкар..
..але ти ж полюбляєш пірнути душею..
..і не який у мене це зовсім не дар..
..просто я закохалась душею своєю..

..хай закоханість душу усім зігріва..
..та дарує всім віру..що збудуться мрії..
..за зимою знов прийде..як завжди..весна..
..і заграють у сурми любов та надія..