Приятель iз Рожнiв з КП

Виктория Гребенюк Роженкова
Приятель із Рожнів

Є у мене приятель із РОжнів,
Я йому бажаю земних благ!
Хай за Вас радіють подорожні,
В творчості натхнення і наснаг.

Зірочку яскраву наче сонях,
Подарую щиро від душі.
Промінці сховалися у скронях,
Дякую Вам щиро за вірші!

Хай в житті Вас біди оминають,
І сурмить душа на всі бокИ...
Хай завжди і всюди поважають!
Щастям наповняються роки!
13 02 2018 р
Вікторія Р