Viva st valentines day!

Светлана Самедова
                Конечно
                Лепота
                Что
                Есть
                Такой
                Любовный
                День
                Святого
                Валентина
                Коль
                Даже
                В
                Непогоду
                На душе
                Весна
                Но
                Без
                Главного
                Влюблённого
                И солнце б
                Не светило
                И в душах
                Аки
                В
                Преисподней
                Была б
                Тьма