20. Мова кохання

Игорь Иванов 777
***
Є мова кохання, є мова війни,
І в кожній країні є люди сумні.
Усі в цьому світі повинні рішати,
Служить сатані, чи для Бога співати.

Любити та мріяти, друзів бажати,
Чи з ворогом Божим людину вбивати.
Є світло на небі, є промінь в душі,
Творити добро друже мій поспіши.

Що сіємо ми, то в свій час пожнемо,
Тому не хвилюйся, роби всім добро!

                12.02.2018