Де пилa?

Борис Задорожный
Надумався хозяїн різать дрова.
Туди, сюди, пили нема.
Він в хату, жінко, спиш корова,
А де це, жіночко, пила?

Та враз зніяковіла.
А відповідь така була.
До кума з ранку я ходила,
От в нього і пила.

Навіщо ж ти дала, рідненька?
Та я незнаю і сама.
Він попросив, а я дурненька
Взяла та і йому дала.