После праздника. Спич

Светлая Две Тысячи 10
Спіч
----------------------
Застацца на пасадзе і жывым!
То стыль жыцця для бальшыні.
Адзін гуляе з уладай у паддаўкі,
Бо супярэчыць не карысна да пары.
Другі не мае, чым рызыкаваць
Апроч жыцця, якому не зайздросціць
Бальшыня...
І хто каго ... Каму пашчасціць ...
Дылема то ці проста
Здрада...
Шукаем міты ... Далей...