Магiя весни

Олександр Мачула
За зимою настане весна.
За снігами – бурхливі потоки.
За дощами – небес глибина.
За плечами ж лиш досвіду роки…

Змінить зиму весняна краса,
все смарагдів укриє парчею –
у ранковім промінні роса
надихатиме знову Орфея.

За зимою приходить весна
і кінець прохолодній погоді.
Все навколо оновить вона,
але магія та лиш в природі…

15.02.2018