нiчне... мимовiльне

Фиолетта
Розмова, наче при столі,
На гаму схожа в до мінорі,
На стишеному ночі тлі
Без теми, так, одна з історій.

А три бемолі:  сі - мі - ля
Приречено зривались в зиму,
І сон дивився іздаля
На парафінову сльозину…