Пам ят Шевченко

Денис Кравченко
Пам’яті Шевченко



Шевченко - символ України,
Що нашу мову підіймав,
І рідній славу ніс країні,
Він все життя на це поклав.

Його народи поважають,
Цей образ пестять у сердцях,
Від кобзаря вони мужають,
Усі стають на вірний шлях.

Нові пісні співають люди,
Тараса в них шанують знов,
На Україні завжди буде,
Надія, Віра і Любов.


                січень 2007 рік