Шукайте

Денис Кравченко
Григорій Савич нас навчає,
Що той, хто щастя не знайде,
Він зміст життя вже не пізнає,
Отож нещасним і помре.

По - різному це розуміють люди,
Гадають, щастя є любов,
А інші, про таке лиш мріють,
Ії шукають знов і знов.

Одні у праці здобувають,
В самопізнанні вищих сфер,
Хоча вони і Бога знають,
Не стануть хай як Агосфер.


      травень 2008 рік.