ЛОНО...

Наталья Иваняс
...яка ж ти прозора і
німа нині, ніченька. Ніч - мого життя-буття
Яскрава стрічка.
З тобою разом я знову
у пітьмі чекаю, коли вже День першим Промінцем
засяє у віконці.
Так хочеться тепла
весняного від Сонця вранці, та...віч на віч опівдні
з Ізидою та Аполоном*.

ВІдчуваю, як з Неба чаші блакитної закликають наші серця й душі...
Примружу краще очі,
Та згадаю, як сночи**
Уві сні запрошена
і милувалася щедрим
Дивовижної Природи
лоном.
Збираюся. З поклоном...

* місяць та сонце  вдень помітні разом, хто звернув увагу.
** сночи - вчора(рус)