Якого кольору печаль?

Елена Семенюк -Нестеренко
Якого кольору печаль?
Як змалювати ту палітру?
Там же ні кольору, ні світла,
То мов накинута вуаль.
То колір туги, та біди,
Порожньої домівки колір,
Де не сховатися від долі,
Від болю, та від самоти.
Той колір душу оповив,
Та від печалі змовкли струни.
Так випали невтішні руни,
А за вікном, лиш вітер вив.

    17.02.2018р.