Пастиш на Качнули кроны над омелой Валентина Козач

Светлана Самедова
                Притихший
                Слог...
                И
                Мысль
                Монашка
                С богами
                На
                Парнасе
                Приняв
                На белу
                Грудь
                Нектара
                Слишком
                Задорно
                Выставила
                Ножку...