Бог любов

Александр Соседка
Як що з нас хто не хоче вірить в Бога,
Як що у серці  панує атеізм,
Хто зупинився на межі порога,
В житті цьому лише ми організм.

Але жадає кожен з нас любові
і милосердя в кожному живе.
Ми Бога славимо, лише в одному слові,
Комусь то звичне слово ,а комусь нове.

Бо Бог ,то є …любов і милосердя,
А ми усі так віримо в любов.
І кожен мріє, про любов відверту.
З цим почуттям життя приходить знов.

Та  до якої церкви,не важливо,
Молитися ми ходимо,чи ні,
Свята любов ,Божествене то диво
І тої святості частинкою є ми.
Сосєдка О.Д.                18.02.2018 Р.