Чорти живуть не в пеклi, на землi

Руслан Церковный
Чорти живуть не в пеклі, на землі.
Чортами світ кишить іще з дитинства.
Бридкі фігури, кляті  лихварі,
Безликі слуги злоби і безчинства.

Чорти живуть не в пеклі, а в душі.
Вони гніздяться в ній, як побратими.
Ми всі кругом, як ті товариші,
Допоки не торкнемо гільйотини.

______________________
© R. Tserkovnyy, 2018