Квiти вишиванi

Марат Школьник
В моїй долі квіти вишивані
Рушником-стежиною лягли,
Крізь дороги знані і незнані
В рідний край вони мене вели.

Ненька барви квітам підбирала:
“Бачиш, синку, це твій оберіг!”
І завжди, завжди мене чекала
Там, де в мальвах батьківський поріг.