355. З Днем народження Донечко!

Людмила Мадзур Анатольевна
День народження в Людмили!
Дай їй Боже! Щастя! Й Сили!
Все погане пережити,
І ніколи не тужити.
У здоров'ї й щасті жити.
Хай їй буде всюди вдача!
Буде в неї все іначе.
Як захоче все поробить,
і ні кому не зашкодить.
Дай їй Боже! Щастя! Й Сили!
І внучат діждатись милих.
Щоб раділо їй серденько,
було в домі веселенько!
Хочу Вам додати жару!
Щоб 100 літ! Прожили в парі!
Щоб робили і хотіли,
щоб ні чого не боліло!
17.01.17р.