Це квiтень

Тамара Базилевская
Як  білі хмари,  квітнуть вишні
І пахнуть медом до нестями,
Мов невагомим пір’ям ніжним,
Вкривають  землю  пелюстками.
А бджоли з шершнями літають,
Беруть нектар з медових квітів.
Дерева, ледь, вітри гойдають…
Це за вікном  духмяний  квітень.