Я чувствую, что время замирает

Владимир Кушарев-Вода
   (Эпиграф)

           Apoмат
         на канелата-
         Спирам се
         наоколо теб-
         чувствувам нещо
         Поголямо
         за радостта.
         Казвам нещто-
         На сполуката
         Като наздравица.

          ....
      
   Я чувствую,что время
   замирает.
   ...что весь сезон
   ...тебя люблю
   жемчужин листья,
   облик
   горностаев
   в загадочном
   свету.

   Средь звёзд
   значенья нету
   те ждут пока
   начнётся
   час другой
   ... Пока светло,
    пока задето
   сознанье
   светлою
   струной!
    

Yo siento,
que tiempo respira
     lentamente...
        ...Te amo toda la estacion
             Hojarasca  como las perlas
                O mal de la  nieve imitacion!

   Entre las estrellas -
No es ... significacion...
  Espero la otra  hora ,
  Con silencio y la pasion!


        ...

Я адчуваю, што цябе
кахаю...
Увесь час,
што за акном мігціць
I cустракаю
лістоту перлаў
на пуці.

I памiж зорак
ветнасць сходаў
Але яшчэ няма таго...
Ўсё светла -
і пра цябе бясконцае
 святло.